x
nl
en
signal Een echte ontsnappingsruimte, een echte spelervaring. Een nieuwe generatie van escape games is nu beschikbaar vanuit de veiligheid van uw huis!
Bent u de eigenaar van een vluchtkamer? Maak het online speelbaar! Krijg Remote Escape Room gratis!

Verre vluchtkamers

Er komt een nieuwe generatie van vluchtkamers in uw huis. Probeer de gloednieuwe online vluchtkamers!
Online escape rooms bieden u de mogelijkheid om de nieuwe generatie escape games uit te proberen - zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. De Remote Escape Room brengt u een compromisloze ervaring van ontsnappingskamers voor u en uw vrienden. Doe online mee en u bevindt zich al in de echte ontsnappingsruimte van uw keuze. U kunt de ontsnappingsruimte verkennen via de webcam van de gamemaster, u zult precies hetzelfde zien als hij. Omdat je speelt in een fysiek bestaande ontsnappingsruimte, is de ervaring ook echt. Je hebt een goed team nodig waarvan de leden online meedoen aan het spel en samenwerken om de ontsnappingskamer puzzels op te lossen. Vanaf dit punt is de taak hetzelfde als in een "traditionele" ontsnappingsruimte: zoek de aanwijzingen en verbindingen tussen hen om er succesvol uit te komen!
Ga op avontuur en kies uit 167 beschikbare online vluchtkamers!
Laat me de vluchtkamers controleren!

Verre ontsnappingsruimte

De Remote Escape Room biedt een online verbinding tussen spelers en de game master die zich in de echte escape room bevindt. Het werkt vergelijkbaar met een video-conferentiegesprek, maar slechts één van de deelnemers, de game master, is fysiek aanwezig in de echte ontsnappingsruimte. Alle spelers doen mee van overal ter wereld om deel te nemen aan het avontuur. Deze oplossing biedt spelers niet alleen 100% zekerheid tijdens een epidemie, maar laat ook verre teamleden samen genieten van ontsnappingsgames.

Wat heb je nodig om het spel online te spelen?

Om het spel te kunnen spelen heb je allereerst een goede internetverbinding nodig, maar ook een apparaat met een camera en microfoon (dit kan een PC, laptop, tablet of smartphone zijn).
  • De game wordt ongeveer 10 minuten voor de start geactiveerd door de gamemaster, daarna kun je inloggen
  • Best om een headset te gebruiken zodat jij en je teamgenoten niet worden afgeleid door externe geluiden
  • De game kan ook via een telefoon worden gespeeld, maar een PC of laptop zorgt voor een betere ervaring dankzij het grotere scherm
  • Als je thuis verschillende soorten internet hebt (wifi / 4g / kabel), zorg er dan voor dat je de beste kwaliteit voor het spel gebruikt, want de streaming betekent veel dataverkeer
.

Vragen en antwoorden

Zijn alle vluchtkamers online beschikbaar?
Nee, dat zijn ze niet. Aangezien dit een recent ontwikkelde nieuwigheid is, zullen de vluchtkamers die deze innovatie al hebben ingevoerd, worden gemarkeerd. Of u kunt ze allemaal vinden op https://www.everyescaperoom.com/remote-escape-rooms. pagina.
Hoeveel mensen kunnen het spel spelen?
Net als bij de echte ontsnappingsgames, hangt het af van de specifieke kamer. Volgens onze ervaring is het ideale aantal spelers ergens rond de 4-5 personen.
Kunnen meer mensen op één apparaat of telefoon spelen?
Als je op dezelfde plaats bent, natuurlijk. Aan de andere kant geven online vluchtkamers je ook de mogelijkheid om te spelen met je verre kennissen en vrienden.
Moet ik software voor het spel installeren?
Nee. De ontsnappingskamer stuurt je een link die je kunt aanklikken om je aan te sluiten bij de stream en het spel.
Ik heb geen webcam. Kan ik zonder webcam spelen?
Ja. Je eigen webcam is er alleen om je uit te zenden naar de andere spelers tijdens het spel. Het is makkelijker om te communiceren met, maar je kunt genieten van het spel zonder.
Wat voor soort internet heb ik nodig voor het toneelstuk?
Hoe sneller hoe beter. Met een verbinding die ononderbroken videochatten mogelijk maakt, zal het spel ook soepel verlopen. Door het hoge dataverkeer is het de moeite waard om verbinding te maken via wifi in plaats van via mobilnet.
Wat voor soort machine heb ik nodig?
Een eenvoudige technische beschrijving vindt u hier: https://www.everyescaperoom.nl/online-escape-rooms/for-players
Online Escape Kamers