x
nl
en
signal Zal je ontsnappingsruimte de epidemie overleven? Het online ontsnappingsspel is niet alleen een belofte van overleven, maar het zal een nieuwe generatie van de ontsnappingskamers zijn. Neem een kijkje op de kristallen bol en ontdek wat de toekomst voor je in petto heeft! Doe mee met ons programma onder de eerste - geloof of niet, maar het is gratis!

Verre ontsnappingsruimte

Als de spelers niet naar de ontsnappingskamers komen, zullen we de ontsnappingskamers naar de spelers moeten brengen. Is dat mogelijk? Vanaf nu, ja! En het is makkelijker dan je denkt.
Verre ontsnappingsruimte
Remote escape rooms bieden de spelers de mogelijkheid om een real-world escape room ervaring te beleven zonder hun huis te verlaten. De Remote Escape Room geeft gamers de echte ervaring van escape games en opent een heel nieuw, ongekend perspectief voor escape room operators. Spelers verbinden zich online en bevinden zich in een echte ontsnappingsruimte, waar de gamemaster hun ogen en oren zal zijn en de instructies zal volgen die ze krijgen van de teamleden. Ze ontdekken de ontsnappingsruimte via de webcam van de game master, en het volgen van de instructies, is het hun taak om de verborgen aanwijzingen, objecten te vinden en de relaties tussen hen te achterhalen. De taken moeten net als in de ontsnappingsruimte worden opgelost, behalve dat het spel geen fysieke beperkingen heeft. Het maakt niet uit of ze ver van de ontsnappingsruimte zijn of van de andere teamleden.
Spelen zonder grenzen
We breken de barrières af, met dit online spel doen afstand en isolement er niet meer toe.
Echte spelervaring
Net als op de locatie van de spellen, ontdekken de spelers een echte ontsnappingsruimte, waardoor ze dezelfde spelervaring krijgen.
Directe oplossing
De software is klaar, en het maakt het mogelijk om online te spelen in uw vluchtkamers met slechts een paar klikken, geen codering nodig.
Gratis meedoen
Onze geregistreerde partners kunnen gratis deelnemen aan het programma.
Spelers, zelfs tijdens de epidemie
Je hoeft geen spelers of verkoop op te geven tijdens de epidemie. Terwijl anderen gesloten zijn, kunt u nog steeds uw vluchtkamer bedienen.
Dit is de toekomst
Nieuwigheid is altijd spannend voor zowel spelers als operators. Remote Escape Room is de toekomst van de escape rooms.
Ik wil meedoen!

Hoe werkt het?

Remote Escape Room is de volgende generatie van escape games. Spelers verbinden zich met elkaar en met de game master online, en ontdekken een real-world escape room via de webcam. Ondertussen communiceren ze met elkaar alsof ze fysiek in de ontsnappingsruimte zijn en de game master blijft de instructies van de teamleden opvolgen. De technologie is nu beschikbaar, gewoon wachten op u om te beginnen met het gebruik ervan onder de vroege verhuizers. Het enige wat je nodig hebt is een webcam en een internetverbinding in de vluchtkamer. De verbinding tussen de spelers en de game master wordt verzorgd door de Remote Escape Room software, die nu gratis beschikbaar is voor alle escape room operators.

Wat heb je aan Remote Escape Room?

De Remote Escape Room zorgt voor een online verbinding tussen de leden van het speelteam en de escape room. Praktisch gezien werkt het als een video-conferentiegesprek waarbij één van de deelnemers, de game master, de enige is in de ontsnappingsruimte en spelers zich kunnen aansluiten vanuit hun huis waar dan ook ter wereld.

Deze oplossing zorgt ervoor dat de ontsnappingskamers blijven functioneren tijdens de epidemie en stelt spelers in staat om volledig te genieten van de ontsnappingsgames terwijl hun veiligheid niet in gevaar is.

Dit betekent dat de escape rooms continu zullen werken
  • Gelieve nieuwe spelers
  • Geen nieuwe bron van inkomsten ontvangen
  • Spelers die ver weg zijn

Je kunt gratis meedoen en je krijgt ook alle kennis in handen. Bovendien kun je op de verzamelwebpagina van de escape room - ook gratis - nieuwe consumenten helpen om escape rooms uit te proberen en te ervaren.

Vragen en antwoorden

Wat zijn de voorwaarden voor toetreding?
De enige voorwaarde voor toetreding is een eenvoudige registratie. De oplossing is gratis beschikbaar voor elke uitbater van een vluchtkamer.
Welke ondersteuning biedt de Remote Escape Room?
Na de registratie ontvangen de partners gedetailleerde informatie, kennis en technische begeleiding en een bijgewerkte FAQ ter ondersteuning van de partnerexploitanten.
Wat voor ontwikkeling zullen de vluchtkamers moeten investeren?
Praktisch niets, de spelers kunnen gebruik maken van het platform dat door Remote Escape Room wordt aangeboden. Als je het wilt implementeren op je eigen site, is dat net zo ingewikkeld als het implementeren van een eenvoudige Youtube-video.
Hoe lang duurt het om online te schakelen?
Het systeem is direct na de registratie klaar voor gebruik. Op deze manier zal de game masters in staat zijn om de online spelers direct na een snel testspel te verwelkomen.
Wat voor technische verbeteringen zijn er nodig?
Voor soepel gamen heeft u een snelle internetverbinding, een standaard PC of laptop en een hoogwaardige webcam nodig.
Moet ik me op andere kosten voorbereiden?
Het is gratis om mee te doen. Kennis is gratis. Aanwezigheid op de site is gratis. Er zijn geen registratiekosten of maandelijkse kosten voor de software. De streaming service kost $ 0,01 per minuut en per speler en wordt geleverd door een van de grootste en beste service providers ter wereld. Dit betekent dat de technische kosten van een 60 minuten durend spel ongeveer $ 3 bedragen, afhankelijk van het aantal spelers.
Doe mee met de eersten!
Verwerf nieuwe spelers en verkoop aan uw vluchtkamer online!