x
en
nl

Escape room(s) by Escape Mission

Learn more about the 6 Escape Room(s) of Escape Mission and check out the ratings too! The fun begins here!
LIST VIEW
MAP VIEW

Reviews for escape room(s) by Escape Mission

5 players have written ratings on the escape room(s) of Escape Mission.
Castle
Rotterdam
We hebben vandaag de Area 51 kamer gedaan. Voor 2 van onze groep was het de derde vluchtkamer en voor de andere 4 de derde. Een beetje ervaring, maar nog geen doorgewinterde ontsnappers. De kamer zag er goed uit. Leuk was dat jullie allemaal met verschillende puzzels bezig konden zijn, wat uiteindelijk allemaal leidde tot de laatste sleutel. Je hoefde dus niet eerst puzzel 1 op te lossen om door te kunnen gaan met puzzel 2. Wat wel jammer was, was dat er nauwelijks opdrachten waren, waarin je echt samen moest werken. Uiteindelijk verlieten we de kamer in een recordtijd van 32 minuten, zonder enige hints. Een hele mooie ruimte om kennis te maken met het concept van de escape rooms, maar een beetje te weinig uitdaging voor de meer ervaren spelers. Toch was het een hele leuke ervaring om een record te vestigen.
4 years ago
London
Rotterdam
Net terug van de Ontsnappingsmissie: de Londense kamer. Mooi ingerichte kamer met mooie raadsels. Een echte aanrader! Ook een compliment voor de leuke begeleiding die zich echt inleeft in het spel haha
4 years ago
London
Rotterdam
Hier speel je in een Escaperoom, dat ziet er gewoon geweldig uit, je hebt echt het gevoel dat je in een andere wereld bent als je bijvoorbeeld in de Area 51 gaat, of in de Sherlock home room: ervaar het spel zoals het moet zijn, met zelfs de geluiden, dat is wat het echt laat gebeuren. We hadden moeite om er binnen 60 minuten uit te komen, maar als je de medewerkers aanwijzingen wilt geven om toch een kans te hebben om te ontsnappen.
4 years ago
Deep Sea
Enschede
We waren zo dichtbij! We zijn benieuwd naar de foto! Bedankt voor de braintraining!
4 years ago
Dr Jones's Office
Eindhoven
We hebben een geweldige tijd gehad vanmiddag.
4 years ago