x
en
nl

Escape room(s) by De Voltage

Learn more about the 8 Escape Room(s) of De Voltage and check out the ratings too! The fun begins here!
LIST VIEW
MAP VIEW

Reviews for escape room(s) by De Voltage

4 players have written ratings on the escape room(s) of De Voltage.
Escape Extraordinary Dr. Alfred
Tilburg
we waren met 8 mensen wiens oma met rollator en verschillende leeftijden het was een super dag voelden we ons welkom voor 6 uur, we werden bezig gehouden in 2 ontsnappingskamers toegankelijk en leuk voor iedereen, go-karting en tussen een tafelgoochelaar in tussen de drankjes met een hapje en eindigen een steengrill een geweldig familie-uitje voor iedereen geweldig van 21 jongste zoon tot 81 jaar grootvader komen we weer op zeker wat ook niet onbelangrijk is de prijs kwaliteit zeker net zo goed.
4 years ago
Escape Extraordinary Directeur F.Haltsman
Tilburg
We speelden de bestuurskamer als een teamuitstapje. Een hele leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.
4 years ago
Escape Extraordinary Mevr. M. Bierens Laborante
Tilburg
Gisteren hadden we een superleuke escaperoom bij de Voltage. We hadden escaperoom het laboratorium waar we een echt laboratorium vonden met 5 opdrachten om de code te kraken. Met nog 7 minuten te gaan op de klok werden we bevrijd. Zeker een aanrader. Zeer nieuwsgierig naar de nieuwe escaperooms die begin 2016 op de Spanning komen.
4 years ago
Escape Extraordinary Jan Van Tilborg
Tilburg
Het Voltage Indoor Entertainment Center: In 1 woord ALGEMEEN. We gingen met onze kinderen en schoondochters op kerstdag. Wat een toplocatie met voor elk wat wils. De sfeer is fantastisch, leuke muziek, gezellige ruimte voor een hapje en een drankje. Ontsnappingskamers waren toch niet zo eenvoudig, maar het is de samenwerking die het extra spannend maakt en je hersenen een tijdje doet knisperen. Binnenkort komen er nog 4 kamers bij! Beter dan hierheen te gaan om een geslaagde dag te hebben is niet mogelijk. Go-karting was puur plezier en de ruimte van het lasergamen was geweldig. We hebben een deuk gemaakt. Het personeel en de eigenaar van het complex doen er alles aan om het u naar de zin te maken.
4 years ago