x
nl
en

Fort Escape escape kamer

BUNNIK FORT ESCAPE
0.01 BEOORDELINGEN
Meer over deze vluchtkamer
De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik. Mysterieuze escaperooms, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 15 personen. De verschillende teams worden uitgerust met een analoge speltas en digitale tablet om de juiste route dwars door het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game. Een ontsnapping binnen 3 uur. Dat is de opdracht! Weten jullie uit handen te blijven van Kolonel Vredestein? In dit totaalprogramma vormen logisch nadenken en samenwerking de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in drie zones, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie! En heb je last van claustrofobie? Wees niet bang: de escaperooms zijn nóóit op slot en worden fysiek begeleid door één van de medewerkers van Kolonel Vredestein! Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 15 tot 180 personen. Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collega’s en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten.
BOEKEN NU!
Contact opnemen met
Adres: Achterdijk 12 3981 HB Bunnik
Telefoon: 085 – 2500 343
Categorie
BEZOEKEN
KAARTVIEW
Wie waren je metgezellen?
Partner
Familie
Vrienden
Collega's
Game Master
Verhaallijn van het spel
Kwaliteit van de locatie
Visuals
Do you recommend it to others?
Name*
E-mail
Written review*

Beoordelingen van Fort Escape-vluchtkamers

LANDSCHAPPEN op Fort Escape-Vluchtkamer
kees Mooie locatie maar hopeloze organisatie, geen tijd voor goede uitleg, en met 6 teams op zoek naar 3 escaperooms die uiteindelijk niet zoveel voor stelden, als je ze al gevonden kreeg... Wij hebben er slechts 1 gevonden en enkele 2 en 2 groepen zelf helemaal niets. BBQ was lauw/koud, gelukkig hebben we met z'n allen er toch een gezellig uitje van gemaakt. Zonde van zo'n mooie lokatie met zeer veel mogelijkheden.
Game Master
Verhaallijn van het spel
Kwaliteit van de locatie
Visuals

Ontsnappingskamers in de buurt

Hack the system! During the experience you will be called upon by a mysterious character named Blue. He needs your help to infiltrate the security syste...
LEES MEER!